Friday, July 10, 2009

Disco Lies

Moby "Lift Me Up" lugu ei kuula ma enam kunagi sama tundega... Kolmapäevasel kontserdil selle loo ajal valdas mind parajalt ebamaine tunne, nagu muusikavideos oleks olnud.

Moby kontsert on vaieldamatult parim kontsert kus olen käinud (muidugi, ma pole just paljudel kontserditel käinud, aga siiski...). Soojenduseks oli ~45 minutit HU?-d, millest ~40 minti me Kristiinaga meeletult tantsu vihtusime. Ma ei saand aru, ümberringi rahvas kõik seisis ja pidas sisemist võitlust, kas anduda Critikali ja Leslie Da Bassi meeliergutavaile helide sülemile või mitte. Me ei võidelnud vaid nautisime täiel rinnal.

Pärast HU?-d hõivasime suht lava ees seisukohad ja jäime 60 minutit lugema, mis Moby kontserdi alguseni jäänud oli.

Mind üllatas kontserdi puhul mitu aspekti. Esiteks, Moby tuli lavale ~23.04 ehk ei mingit pikka hilinemist. Teiseks, publik läks kohe esimese looga käima ja vähemalt lava ees rokkis lõpuni välja. Kolmandaks, mitte just üllatus, aga hea meeldetuletus, et kontserdi-fiilingut kogeb ainult kontserdil.

Ei saa muidgi mainimata jätta neegritarist bändiliiget, kelle hääl oli niiiiii võimas, et .... et... seda ei oskagi kuidagi kirjeldada. Veidi varem kuulasime korraks Sofia Rubina tribute'i Chaka Khanile. No ei anna võrreldagi. Lihtsalt va-pus-tav!!!

On-line uudistele meeldib inimestel ikka kommentaare kirjutada ja oh seda vingumist, mis kontserdi kohta tuli. Et ui kui palju rahvast oli ja oi kui kitsas oli ja ai ei näinud midagi. Oli jah kitsas ja palav ja inimesed tallusid jalgadel, a mu poolest oleks võind vihma ka kallata ja ikkagi oleks sigalahe kontsert olnud!



Leidsin Moby kodukalt (moby.com) Moby enda sissekande Eesti kontserdi kohta ja pildi, mis ta lavalt publiku sekka tegi. Leidsin end isegi üles selle pildi pealt :), natuke küll eesseisjate käte varjus, aga siiski :)




















Ootan juba huviga 4.augustit, et tunda kas popkuninganna kontsert ületab kolmapäevase elamuse.

No comments: